Co tě nezabije to tě posílí .

Recept na lehkou sladkou tečku .

22. března 2013 v 21:06 | Puberťačka Laura
Je to můj recept na kterej jsem přišla když jsme se nudila a koupila si čerstvě arašídové máslo v M & S , a nevěděla co s nim , tak jsme si ho dávala skoro kamkoliv.
Je to taková sladká tečka za jídlem jak snídaní -ke který si tot aky můžete udělat, doplníte tim spoustu důležitých cukrů a dalších látek který jste v noci zpálili, tak třeba za oběděm nebo vščeří nebo si to taky můžete dát k večeři je to vaše věc .
Budete potřebovat :
  1. Toustový chleba .
  2. Máslo, nebo nějaký tuk (rama, perla).
  3. Arašídové máslo .
  4. Toustovač .
  5. /Oříšky/
  6. /Čokoláda na ozdobu/

1.) Krok .

Podle potřeby přidávejte ingredience ale s uvážením .

2.) Krok

Namažte chleba máslem (Ramou,Perlou) , asi tak 4mm , podobně jako vidíte na obrázku.



3.) Krok

Na namazanou vrstvu namžte tak cca 2-3mm Arašídového másla na každou stranu toutového chleba.



4.) Krok

Namažte na vzšek toustu ještě trošku másla(Ramy, Perly) ai tsk 1-2mm (viz.obrázek) . A zavřte do soutovače tak na 3-5 minut , podle toho jak vám váš toustovač frčí rychle .



5.) Krok

Až bude toust vypadat pofobně jako na obrázku tak ho ještě přyklopíte a odpojíte ze zásuvky(ten toustovač) .



6.) Krok

Toust rozkrojte a nechte vyhladnout , můžete si ho posypat holbinkama čokolády nebo kousama oříšků , podle tooh co kdo má rád . Ale chili kořenim si to nekořeňte neni to dobré (vlstní vyzkušenost), jen vás z toho bude pálit v puse a bude se vám moct toho chtít vhat (zvracet) .



Dobrou chuť.

Mě osobně to takhle chutná adělám si to vždycky když máme Arašídové máslo .

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama